Vad arbetar vi med?

Elinstallation

Vi på ZC BEV AB erbjuder kompletta lösningar för alla sorters elinstallationer inklusive brandlarmsinstallatoner. Vår erfaren och kompetent personal utför kompletta elinstallationer inom alla möjliga segment. Vi arbetar med enklare el service arbeten till större projekt såsom nybyggnationer, ombyggnationer och renoveringar.

Internet/Fiberinstallationer

Vi utför installationer av fiber eller installationer för data och telekommunikation.

Smarta hem

Vi installerar allt det du behöver för smarta hem. Tillsammans med våra leverantörer och samarbetspartners kan vi erbjuda lösningar för att digitalisera er fastighet och göra den smartare för både boende och förvaltare. Det kan vara allt från att installera elektroniskt styrbara lås, som du kan styra via en app, till lösningar som tillåter dig att kontrollera stora delar av din lägenhets funktioner.

Solpaneler

Installation av solceller är elinstallationsarbete som ska utföras av registrerade elinstallationsföretag. Vi är både ett registrerat elinstallationsföretag samt kan installera förnybara energikällor. Intresset för solenergi ökar ständigt och i snabb takt. Potentialen för denna helt gröna förnybara energikälla är stor.

Övriga tjänster

Vi arbetar även med projektering och utför arbeten kopplade till belysning och ljusdesign
inne så väl som ute, på privat mark och på offentliga platser.

Bemanning och uthyrning av personal

Vi är proffs för att tillgodose era behov av extra personal till alla sortens arbeten inom elinstallationer både till nya eller pågående projekt Vi skräddarsyr den team ni behöver för att klara av utmaningar med era projekt. Vi arbetar självständigt men även kan vara del av erat team.

Säkerhet i främsta rummet

I vårt företag är säkerheten en prioritet. Våra installationer är designade enligt högsta standarder för att garantera optimalt skydd för dig, din familj eller dina medarbetare. Vi genomför regelbundet kontroller och översyner för att försäkra oss om att de elektriska systemen fungerar felfritt.

Varför vi?

2

Erfarenhet

Vi har varit aktiva i branschen i åratal och har vunnit kundernas förtroende genom effektiva projekt och tjänster.

Individuella Lösningar

Vi förstår att varje projekt är unikt. Därför anpassar vi våra lösningar efter dina behov.

Kvalitet och Tidspunkt

Vi strävar efter att säkerställa högsta kvalitet på våra tjänster samt att varje projekt utförs inom utsatt tid.

Professionellt Team

Vårt team består av kvalificerade och engagerade specialister som är redo att möta de största utmaningarna.

Lita på oss

Använd dig av en kostnadsfri konsultation.

Nyttja en gratis konsultation med vår expert, och vi kommer att svara på alla frågor angående ditt projekt samt samarbetet med oss.

Scroll to Top